keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Mummon Perunanuudelit

Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa.





- Mummon perunanuudeleita
- 1 tomaatti, puolikas paprika, valkosipulinkynsi, pieni pala chiliä, puolikas kesäkurpitsa
- suolaa, mustapippuria
- koristeeksi raastettua porkkanaa ja ohuita siivuja purjoa
- halutessasi voit lisätä nuudeleihin hieman kaurakermaa tms.

Voit myös lisätä annoksen päälle raastettua Parmesan juustoa.

Kuutio kasvikset ja freesaa niitä hetki öljyssä, paitsi tomaattia. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet lisää tomaattikuutiot, ja melkein heti perään mummon perunaniudeleita haluttu määrä. Yleensä teen niin että 1/3 on kasviksia ja loput perunanuudeleita. Kypsennä perunanuudeleita noin 3-4 minuuttia ja lisää mausteet. Tässä vaiheessa voit myös lisätä hieman kaurakermaa tuomaan täyteläisyyttä. Koristele annos porkkaraasteella ja suikaloidulla purjolla. Voila !

Todella kiireisen perunanuudelit onnistuu kädenkäänteessä ja on maukasta!

-Perunanuudeleita
- valmiita pakaste kasvissuikaleita
- suolaa , mustapippuria
- tuoretta yrttiä, ihan mitä vain, rakuuna toimii hyvin, basilika tai mitä kotonta löytyy, voi myös käyttää kuivattua tai jättää yrtin pois
- kasvisrasvakermaa


Laita pannulle öljyä. lisää kasvisuikaleita, anna hetki kuullottua. Lisää sitten perunanuudelit ja paista noin 3-4 minuuttia. Lisää yrtit ja mausteet ja kerma, odota minuutti ja pannu pois liedeltä voila, valmista !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...