Alkuruoka Kesäkurpitsa Frittata, Italialainen munakas

 Kesäkurpitsa Frittata, Italialainen munakas



Helppo, nopea, edullinen , hyvä. Varaa paistinpannu ja/tai uunivuoka. 

- kesäkurpitsaa sen varran että noin 0.5 cm siivut mahtuvat yhdelle pannulle
- oliiviöljyä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pkt mozzarella juustoa tai muuta juustoa
- 1 sipuli
- halutessa 1 tomaatti siivuina
- mausteita, suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta

Lisää oliiviöljyä paistinpannulle, paista kesäkurpista siivut kauniin ruskeiksi, lado uunivuokaan tai siirrä lautaselle. Paista sipulia ja valkosipulia hetki pannulla. Siirrä sivuun tai lado kesäkurpitsat ja sipulit uunivuoalle. Jos käytät uunivuokaa, lisää mozzarella siivut vuokaan kesäkurpitsoiden päälle ja jos käytät tomaatteja, ne raakoina vielä mozzarellan päälle. Mausta hyvin. Vatkaa 6 kanamunaa, rakenne kunnolla rikki ja lisää kasvisten ja mozzarellan päälle, laita vuoka uuniin noin 200 astetta ja puoli tuntia, niin että munakas on kauniin ruskea. Jos käytät paistinpannua, tee samoin kuin laitoit ainekset vuokaan ja koko pasitinpannu uuniin niin kauan että munakas on kauniin ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...