Alkuruoka Punajuuri Gorgonzola

 






Annoksessa kypsiä punajuuria, kerma gongonzolakastiketta, pistaasipähkinöitä, suolaa, mustapippuria, timjaminlehtiä, fenkolinlehtiä vai kukintoja varmaankin oikea sana sekä perunasipsejä ( frittaa perunasiivuja fritissä tai öljyssä kattilassa tai osta valmiina) ja hyvää oliiviöljyä.


Kypsennä punajuuret foliossa tai ilman, uunissa kypsiksi, jos et käytä foliota pyöräytä punajuurikuutiot öljyssä. Voi kypsentää punajuuret joko kokonaisina tai leikkaa haluamaasi muotoon. Kun valmista mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Keitä kema ja gorgonzola, eli niin että kastikkeesta tulee tasaista, sekoita siis hyvin. Noin puolet ja puolet.

Kokoa annos ja koristele pistaasipähkinöillä, timjamilla, fenkolilla ja perunasipseillä ja lorauta vielä hyvää oliiviöljyä punajuurien päälle ennen tarjoilua. Takuuvarmasti hyvää !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...