Paistettuja "Espanjalaisia" muikkuja
Muikut ovat ihania kaloja ja siis niin hyvää ruisjauhoissa pyöriteltyinä ja voissa paistettuna mutta muikkuja voi kokata monella tavalla. Tässä muikkuja "espanjalaiseen" tyyliin.
-muikkuja 200 g
-sitruuna mehua pari ruokalusikallista-oliiviöljyä 0.5 dl
-valkosipulia pari kynttä hienonnettuna
- timjamia hienonnettna tai muuta yrttiä, basilika, rosmariini.
-suolaa
-pari tomaattia pieneksi kuutioituna, poista siemenet ensin + tilkka oliiviöljyä + ripaus suolaa +(tuoretta timjamia, basilikaa tms.)=sekoita
- Sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatti ja anna muikkujen marinoitua muutama tunti, mielellään yön yli. Paista marinoituneita muikkuja pannulla hetki, noin 2-3 minuuttia per puoli, ripottele päälle tomaatti kuutioita. Voit syödä muikut heti lämpiminä ryppyperunoiden kera tai seuraavana päivänä kylminä vaikka valkosipulileivän päällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti