Espanjalaisia makuja Paistetut "espanjalaiset" muikut

 

Paistettuja "Espanjalaisia" muikkuja


Muikut ovat ihania kaloja ja siis niin hyvää ruisjauhoissa pyöriteltyinä ja voissa paistettuna mutta muikkuja voi kokata monella tavalla. Tässä muikkuja "espanjalaiseen" tyyliin.





-muikkuja 200 g

-sitruuna mehua pari ruokalusikallista
-oliiviöljyä 0.5 dl
-valkosipulia pari kynttä hienonnettuna
- timjamia hienonnettna tai muuta yrttiä, basilika, rosmariini.
-suolaa 
-pari  tomaattia pieneksi kuutioituna, poista siemenet ensin + tilkka oliiviöljyä + ripaus suolaa +(tuoretta timjamia, basilikaa tms.)=sekoita


  • Sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatti ja anna muikkujen marinoitua muutama tunti, mielellään yön yli. Paista marinoituneita muikkuja pannulla hetki, noin 2-3 minuuttia per puoli, ripottele päälle tomaatti kuutioita. Voit syödä muikut heti lämpiminä ryppyperunoiden kera tai seuraavana päivänä kylminä vaikka valkosipulileivän päällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...