Kala ja äyriäiset Jättiravunpyrstöjä, lime-timjami-valkosipuli- chili-kalakastike

 Jättiravunpyrstöjä, lime-timjami-valkosipuli-chili-kalakastike




- jättikatkaravunpyrstöjä, jäisiä , raakoja tai valmiiksi keitettyjä, noin 5 per henkilö

- tuoretta timjamia, suolaa, mustapippuria
- kalalientä noin 1dl
- puolikkaan limen mehut,
- 1 kynsi valkosipulia ja noin 2cm pala chiliä

Jos ravut ovat jäisiä sulate ne ensin ja jos valmiiksi keitettyjä niin lisää ne viimeisenä kastikkeeseen. Paista raakoja ja suoli poistettuja rapuja öljyssä pannulla minuutti ja lisää samantien pilkottu valkosipuli ja pilkottu chili. Kuullota hetki ja lisää kalalientä (jos kalaliemikuutio niin ohjeen mukaan ja jos fondue niin veteen sekoitettuna). Lisää hieman suolaa, mustapippuria ja tuoretta timjamia sekä puolikkaan limen mehu. Tarkista  maku ja nesteen määrä, jos nestettä liian vähän , lisää hieman vettä. Annos on valmis muutamassa minuutissa. Jos ravut jo valmiiksi keitetty tee kastike ja lisää lopuksi ravut kastikkeeseen, tarvitsevat vain kuumennuksen.


by Minna Kokko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...