Horse show
Hevosen sisäfile on uusi tuttavuuteni ja todella hyvää, kannattaa kokeilla, mielestäni paljon parempaa kuin naudan sisäfile, maku on aromikas ja hieman riistainen.
- hevosen sisäfilettä 150g per nuppi
Marinointi:
Itse marinoin lähes kaiken, yksinkertainen marinadi sopii kalalle, lampaalle kanalle, possulle, riistalle, naudalle ja tekee lihasta erityisen murean ja maukkaan.
- oliiviöljyä
- suolaa, pippuria
- persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä, timjami, basilika
- valkosipulinkynsi
Sekoita aineksista marinadi, pilko valkosipulit ja yrtit, levitä ja hiero marinadi lihalle tai kalalle tai mitä oletkin marinoimassa ja mielellään säilytä yön yli jääkaapissa. Poista enin marinadi ennen paistamista. Hevosen sisäfile kypsennetään kuten naudan sisäfile, 2 min per puoli niin saat medium pihvin, sisälämpötila n 56 astetta, voit siis ruskistaa pannulla ja antaa uunin tehdä loppu kypsennyksen, anna vetäytyä foliossa 10 min kypsennyksen jälkeen. Todella hyvää palsternakkapyreen ja täyteläisen punaviinikastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti