Liha Kanavartaat grilliin

Kanavartaat grilliin



Parvekegrilli on ollut tehokäytössä tänä kesänä.





-broilerin filettä,
-paprikaa -oliiviöljyä, soijakastiketta, suolaa, mustapippuria


Pilko kanafileet kuutioiksi, sopivan kokoisia että saat ne myös grillitikkuun. Pilko paprika samalla tavalla. Liota puisia grillitikkuja hetki vedessä. Työnnä kanat ja muutama paprika keskeltä grillitikkuun ja aseta tikut laakealle astialle. Tee mausteseos, sekoita kaikki aineet keskenään ja valele tikkujen päälle, anna marinoitua vähintään pari tuntia, käy välillä kääntelemässä tikkuja marinadissa. paista kypsiksi grillissä, menee noin 20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...