Liha Lammas ala Chicago

 Lammas a´la Chicago


Makuja kotimaasta.
Vietin 2012 muutaman kuukauden Lahdessa ja siellä tuli kokattua ja kokeiltua erilaisia raaka-aineita, ei sen puoleen että Lahdesta ei saisi samoja raaka-aineita kuin muualtakin Suomesta mutta tämä resepti jäi keskitalven menuuseen.

  • 100g lampaan sisäfilettä per ruokailija, poista näkyvä rasva ja mahdolliset kalvot
Marinadi:
  • oliiviöljyä noin desi
  • tuoreita yrttejä, minttu, basilika, timjami tms
  • valkosipulia 2 kpl
  • pippuria ja suolaa
Anna lihan maustua jääkaapissa ainakin puoli päivää.Pyyhi ylimääräinen marinadi pois, ruskista sisäfileet pannulla ja laita uuniin jos tarvetta, medium n 55 astetta. Sisäfileet ovat niin ohuita että muutaman minuutin paisto pannulla riittää ja sen jälkeen 10 minuutin vetäytyminen ennen leikkausta.

Tarjoile keitetyn täysjyväriisin, raikkaan vihersalaatin sekä maustamattoman jugurtin tai basilikakastikkeen kanssa. Hyvääää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...