Lepopäivän lihapata
- 500g naudan paistia, lapaa
- 1 porkkana
- puolikas paprika
- 2cm chiliä
- 1-2 sipulia
- laakerinlehtiä 2-3 kpl
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 dl lihalientä
- 2 dl paseerattua tomaattia
- suola, mustapippuri, paprikajauhe
Pilko liha sopivankokoisiksi kuutioksi, paista pannulla kauttaaltaan ruskeiksi. Pilko vihannekset, lisää kaikki ainekset uunipataan ja sen verran nestettä että kaikki ainekset peittyy. Kypsennä miedolla lämmöllä kansi päällä noin 140 astetta 3-4 tuntia. Niin että liha on oikein mureaa. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit ottaa kannen pois jotta neste hieman haihtuu.
Namia ja helppoa, pata tulee itsestään ja voit padan hautuessa tehdä muita hommia !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti