Liha Possua sienipedillä

Possua sienipedillä


Possun sisäfile on todella monikäyttöinen liha, sellaisenaan, pihveinä, vartaisiin. Kypsyy nopeasti ja on vähärasvainen. Voit maustaa miedon possun miten haluat mutta paista aina kypsäksi.


  • tuoreita herkkusieniä paketti tai tölkki säilöttyjä
  • 1 possun sisäfile
  • oliiviöljyä, mausteita, suola, mustapippuri, valkosipuli, chili
  • ruokakermaa 2 dl tai kuohukermaa
  • 1 sipuli

  • Poista sisäfileestä näkyvä rasva ja kalvot, hiero file öljy-mausteseoksella, anna marinoitua vähintään tunti, mielummin useita tunteja. Pyyhi ylimääräinen marinadi fileestä ja paista file paistinpannulla ruskeaksi ja laita uuniin, 180 astetta ja niin kauan kunnes lihamittari näyttää 65 astetta, anna levätä ainakin 10 minuuttia foliossa.
  • Pese ja pilko herkkusienet halutuiksi paloiksi, silppua sipuli, laita kasariin oliiviöljyä tai rypsiöljyä tai voita , lisää sipulit, kuullota sipuleita hetki, lisää sienet ja paista sienet niin että niistä ei enää tule nestettä. Lisää kerma ja mausteet, suola, mustapippuri. Voit laittaa tilkan sitruunamehua kastikkeeseen lopuksi ja tarkista maku.

Tarjoile vihreiden kasvisten kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...