Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ruoan valmistuksesta ja varsinkin sen syömisestä. Olen huokaillen ihastellut ravintoloiden upeita kattauksia ja annoksia sekä kokkien määrätietoisia eleitä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Seuraan lähes kaikkia kokki-ohjelmia televisiosta ja tämän hetken suosikkini onkin Stefan Richter ja Richterin asteikko, toki minulla on paljon muitakin kokkihahmoja joita ehkä hieman salaa ihailen....
Ensimmäisiä kosketuksiani ravintola-alaan ja ruoan valmistamiseen sain Kahvila Ravintola Herttakrouvissa Porlammilla jossa olin osakkaana muutama kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen olenkin ollut intohimoinen ruoan harrastaja. Rakastan kokata ystävilleni, kokeilla uusia aineksia, maistella ja nautiskella.
Tänään, raskaan mutta mielenkiintoisen ja vieläkin hieman epäselvän (blogin) luomistyön jälkeen päätin tehdä jotakin raikasta iltapalaa. Tällä hetkellä suosin vähähiilihydraattista ja gluteenitonta ruokavaliota mutta herkuttelen myös silloin tällöin pastalla ja hyvällä juustokakulla. Kerron tästä aiheesta lisää myöhemmin.
Tänään siis valmistin helpon Gazpaco keiton sekä Turskaa pinjansiemenillä.
Katso reseptit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti