maanantai 30. kesäkuuta 2014

Munat Benedictin tapaan.
Tämä klassikko annos New Yorkista maistuu melko varmasti kaikille.
Pidin annoksen tekemistä haasteellisena mutta nyt kyllä ylitin itseni, uppomunat ja ranskalainen hollandaise kastike onnistuivat ensimmäisellä kerralla jopa lähes täydellisesti. Tästä annoksesta tulee viikonlopun kruunaaja.





Omassa versiossani olen käyttänyt paistettua savukalkkunaa, uppomunia sekä Hollandaise kastiketta. Annoksen pohjalle kuuluu paahdettu leipä, muffinssi tai briossi. Lisäksi voit lisätä rapeaa pekonia tai vaihtaa savukinkun/kalkkunan siihen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...