AINA on aihetta juhlaan :) Tänään kokkaamme hevosenpaahtopaistia, sinihomejuusto punajuuria sekä paksua punaviinikastiketta. Palan painikeeksi hyvä ja edullinen punaviini, Serenata Cabernet Sauvignon, Chile.
Heppa paistettu 140c ja sisälämpötila 52 astetta, lepäämään 15:sta minuutiksi. Punaviinikastike on suurustettu tällä kertaa maizenalla. Punajuuret paistettu valkosipulissa ja sinihomejuusto notkistettu kerman kanssa mikrossa. Ai, ai kun oli hyvää !!!
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
lauantai 23. elokuuta 2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti