Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
lauantai 31. tammikuuta 2015
Tänään valmistamme Kettu-kanaa, haudutamme kananreisipaloja luineen ja nahkoineen tomaattipesto marinadissa uunissa noin 3h, uuni130c. Nam, lisukkeena riisi ja raikas tomaatti, sipuli salaatti. Tosin itsehän en hiilareihin paljoa koske mutta jos tänään hieman maistan. Olen pitänyt hiilarittoman linjan, kaikki valkoinen pois, vain lihaa ja kasviksia ja hyvin on mennyt, keväällä nipistän vielä muutaman kilon, siitä lisää myöhemmin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti