Lauantai illan napostelut. Marinoitua kanaa, paistettua punajuurta ja mozzarellaa, papuja sekä creme fraichea.
Halppoa ja hyvää. Marinoi kananrintafileitä noin 2 h, voit hieman nuijia paloja ennen marinaadiin laittamista. Marinadi, valkosipuli, chili, suola, mustapippuri sekä oliiviöljy. Kuori punajuuret ja leikkaa kiekoiksi, laita uunivuokaan, mukaan valkosipulia hienonnettuna, suolaa, mustapippuria sekä oliiviöljyä, paista non 30 min 180-200 astetta. Keitä papuja 5 minuuttia, valuta vedet pois, lisää kattilaan 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna, suolaa, mustapippuria sekä tässä pilkottu 2 siivua meetvurstia mukaan, paistettu pekoni sopii mainiosti myös. Sekoita creme fraicheen suolaa, mustapippuria, tilkka balsamicoa, muutama kuutio paprikaa sekä muutama silputtu hillosipuli. Paista nopeasti kuumalla pannulla mozzarella siivut, pyöräytä mozzarellat jauhoissa ennen paistamista, vain 1-2 minuuttia koska mozzarella hajoaa nopeasti. Kokoa annos kuvan mukaisesti ja nauti, ripottele vielä pinnalle parmesan murua tai murskattuja pähkinöitä ja yrttejä!! Nam , sanon minä .
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
lauantai 17. joulukuuta 2016
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...

-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Joulu vietettiin tänä vuonna aivan kotona Helsingissä kahdestaan tyttäreni kanssa. Korona virus on nyt pahimmillaan ja matkustelua ei suosi...
-
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti