torstai 19. tammikuuta 2017

Talvella on ihana syödä Racletteja. Vaihtelua ruokapöytään. Tarvitset Rachlette pannun jossa sulatat Rachlette juuston, voit toki käyttää muutakin juustoa. Perinteinen Sveitsiläinen Rachlette kattaus noin suunnilleen kostuu: Rachlette juustosta, hillosipuleista, minisuolakurkuista, savustetusta lihasta, esim. savuporo, nauta, hevonen ja savustetusta broilerleikkeistä sekä keitetystä perunasta, mustapipuria. Todennäköisesti perinteiseen Raclette kattaukseen kuului, sulatettu juusto, maustekurkku, peruna ja hillosipuli. Juusto asetetaan pienille Raclette pannuille ja laitetaan sulamaan, sillä aikaa pilkotaan lautaselle, liha, peruna, hillosipuli ja maustekurkku, päälle hieman mustapippuria. Odotellaan kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin rurkean pinnan, juusto kaavitaan pilkottujen ainesten päälle ja nautitaan, palan painikkeeksi hyvää punaviiniä  :) Herkullista!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...