Tunnen olevani jollain tavalla etu-oikeutettu. Sain Kokkikouluni kautta tutustua Espanjalaiseen keittiöön kolmen kuukauden ajan, Ravintola Saludi Bodega Tampere. Haluankin kiittää koko henkilökuntaa mahtavasta opastuksesta ja ryhmän jäseneksi pääsystä. Kokemus oli mitä hienoin ja sain niin paljon uutta tietoa ja oppia sekä uusia ystäviä että paljoa enempää en voi työharjoittelulta pyytää. Samalla suoritin yhden Ravintolakokin näyttötutkinnoista, Kylmänä tarjottavat ruoat sekä jälkiruoat. Aivan mahtavaa, kiitos kaikille ja näemme vielä.
Buen apetito !!!!!!!
http://www.salud.fi/
Nyt kohti uutta, siirryin Ranskalaiseen keittiöön, wau. 4 Vuodenaikaa Tampere. Mahtava paikka, ihania ihmisiä ja mahtava miljöö sekä ruoka, ennen kaikkea, todella hyvää ja tuoreet raaaka-aineet. Siis fiilis on niin mahtava että saan tutustua tähän upeaan ravintolaan ja ranskalaiseen ruokakultuuriin. Odotan innolla työharjoittelu-aikaani 4:ssä vuodenajassa joka muuten valittiin Pirkanmaan parhaaksi ravintolaksi 2017. Nyt ostamaan ranskalaisen keittiön salat kirja ja opiskelemaan !!!!
http://4vuodenaikaa.fi/
Bon appetit !!!!
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
torstai 24. toukokuuta 2018
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Yksi lemppareistani, niitä on kyllä paljon. Caesar salaatti.Itse pidän salaatista alkuperäisellä versiolla tehtynä. Omaan annokseeni on kyll...
-
Pientä Pikkujouluakin ehdin ystäväni Jaanan kanssa viettämään sekä piipahdin myös Ruotsissa Solnassa katsomassa ystävääni Soufiania. Tontt...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti