Lohi on aina hyvää. Tässä lohi paistettu pannulla rapsakaksi ja tarjoiltu kala-yrttikastikkeen sekä batattiperunapyreen kera. Koristeena pikkelöityä retiisiä ja paistettu jättiravunpyrstö.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
maanantai 10. joulukuuta 2018
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...

-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Joulu vietettiin tänä vuonna aivan kotona Helsingissä kahdestaan tyttäreni kanssa. Korona virus on nyt pahimmillaan ja matkustelua ei suosi...
-
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti