sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Uuden luominen on aina mahtavaa. Ihana kokeilla erilaisia reseptejä, tuoda niihin oma twistinsä ja luoda uutta. Siitä saan itse ainakin hyvän olon tunteen. Mielikuvista, sitä minulta ei puutu. Kokeilunhalu ja uuden luominen ovat varmaankin omassa keittiössäni tärkeimmät asiat. Toki puhtaat, terveelliset ja tuoreet raaka-aineet ovat erityisen tärkeitä. Pyrin luomuun ja vastuullisesti kasvatettu liha ja kala ovat ensi-arvoisen tärkeitä asioita keittiössäni. Ajan hermoilla täytyy olla ja seurata jatkuvasti uusia ruokatrendejä. Unelmiakin on ja niitä pitääkin olla.

Tänään Kokkojen keittiössä nautitiin naudan paahtopaistia ja risottoa. Halusin kokeilla naurista ja se olikin oiva raaka-aine. Nauris ei ihan taipunut uppopaistamiseen, ei jäänyt rapeaksi mutta kiva koriste ja mukavan makuinen. Juustonaurismousse kyllä toimi hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...