torstai 9. toukokuuta 2019

Kevätkananpoikaa ja suklaata

Pääsiäisenä nautiskeltiin hyvän ruoan merkeissä ja olenkin saanut Kokki harjoitteluni aikana paljon uusia ideoita. Työharjoittelu on ollut oikein antoisaa aikaa ja kiva omassa koekeittiössä kokeilla erilaisia makuja ja tekniikoita.

Lampaanpaistia, marinoitua nektariinia, paahdettua perunaa, pikkelöityä kurkkua, kumkvattia ja Beurre Blanc sekä lehtipersiljaa




Kokonainen kevätkananpoika, siirappimaapähkinä glaze, lehtipersiljaa ja chiliä





Suklaafondant, appelsiinisiirappi sekä koristeena kumkvattia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...