Pääsiäisenä nautiskeltiin hyvän ruoan merkeissä ja olenkin saanut Kokki harjoitteluni aikana paljon uusia ideoita. Työharjoittelu on ollut oikein antoisaa aikaa ja kiva omassa koekeittiössä kokeilla erilaisia makuja ja tekniikoita.
Lampaanpaistia, marinoitua nektariinia, paahdettua perunaa, pikkelöityä kurkkua, kumkvattia ja Beurre Blanc sekä lehtipersiljaa
Kokonainen kevätkananpoika, siirappimaapähkinä glaze, lehtipersiljaa ja chiliä
Suklaafondant, appelsiinisiirappi sekä koristeena kumkvattia.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti