Pääsiäisenä nautiskeltiin hyvän ruoan merkeissä ja olenkin saanut Kokki harjoitteluni aikana paljon uusia ideoita. Työharjoittelu on ollut oikein antoisaa aikaa ja kiva omassa koekeittiössä kokeilla erilaisia makuja ja tekniikoita.
Lampaanpaistia, marinoitua nektariinia, paahdettua perunaa, pikkelöityä kurkkua, kumkvattia ja Beurre Blanc sekä lehtipersiljaa
Kokonainen kevätkananpoika, siirappimaapähkinä glaze, lehtipersiljaa ja chiliä
Suklaafondant, appelsiinisiirappi sekä koristeena kumkvattia.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...

-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Joulu vietettiin tänä vuonna aivan kotona Helsingissä kahdestaan tyttäreni kanssa. Korona virus on nyt pahimmillaan ja matkustelua ei suosi...
-
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti