maanantai 5. lokakuuta 2020

Muutto Helsinkiin

 Hei kaikille! Kesä meni ja oli upea kesä, pakko myöntää. Muutto Helsinkiin on onnistunut vaikka kyllä ottikin koville mutta nyt kaikki tavarat ovat suunnilleen löytäneet paikkansa ja uusi seikkailu alkaa. Kiitos kaikille muuttoon osallistuneille!!!Ihana olla takaisin niin sanotusti kotona !!!! Nyt teen ja koen niitä asioita jotka aikoinaan jäivät tekemättä, Helsinki kuitenkin tarjoaa paljon koettavaa ja täytyy sanoa että meno on hieman eri kuin 10 vuotta sitten, Helsinki on kansainvälistynyt huomattavasti mikä on vain hyvä asia. Jätkäsaari on upea paikka asua, tykkään!!!! Työ ruoan parissa jatkuu ja uusia juttuja tulossa. 

Tampereella tuli koettua myös paljon asioita ja vain hyviä muistoja sieltä jää ja tottakai tulen siellä vierailemaan usein, paljon ystäviä Tampereella ja onneksi juna kulkee lähes 24h ja vain 1.30min ja olet Tampereella !! Jee, kätevää.

Elämme vielä valitettavasti kovia aikoja koronan takia ja toivonkin kaikille nyt voimia selvitä tämän ajan yli, korona koettelee ja koskettaa meitä kaikkia globaalisti. Matkustelu on jäänyt kokonaan ja odotankin innolla uusia seikkailuja ja matkoja jotka teemme sitten kun selviämme ensin tästä viruksesta. Nyt on hyvä aika hoitaa itseään ja läheisiään ja keskittyä pieniin asioihin jotka tuovat onnea ja iloa. Nyt myös aikaa miettiä unelmiaan ja suunnitelmiaan.


Vesi on yksi elementeistäni ja rakastan merta, meri on aina meri. Kuvia Jätkäsaaren rannoilta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...