torstai 28. lokakuuta 2021

Hei kaikille !!! Nyt on todella kulunut aikaa kun olen ehtinyt päivittämään mitään kuulumisia saatika siivoamaan blogia tai laittamaan uutta. Valitettavasti olen taas sairastellut ja sitä samaa, syöpää. Nyt hoidot käynnissä ja olleet koko vuoden ja olo on jo hieman parempi, Thank God ! Niin valitettavaa kuin tämä onkin täytyy vain olla vahva ja uskoa huomiseen ja toimivaan suomalaiseen, Euroopan parhaaseen syöpähoitoon ! Eletään hetkessä ja nautitaan siitä!!

Koitan saada nyt blogia siivottua, on vaan niin hankalaa ja aikaa vievää touhua että menee hetki kyllä siivotessa sekä laittamaan uutta, you tube kanava tulossa videoita varten, siitä lisää myöhemmin, jee! Heti kun mahdollista niin aloitan taas matkustelun ja niistä kerrotaan sitten taas täällä ja videoiden välityksellä. Minnan seikkailut, Food and Fun. Tarkoitus tehdä matkakertomuksia, ruokakokemuksia, kulttuuria, nähtävyyksiä ja kokkausta. Eli hauskaa tulee olemaan sen voin taata.

Tässä pienellä lasillisella kotikonnuilla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...