Päivät pitenee ja pimenee. Itse kevät ja kesä ihmisenä en ole tästä kovin innoissani, toki ihanaa poltella kynttilöitä, nauttia hyvää ruokaa ja lämmittävää juomaa pimeinä syys iltoina. Ohessa ah, ihanaa lämmintä parsakaali, pekoni salaattia, tomaattisalsaa sekä yrttisellä greme fraichella hunnutettua uunilohta.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
perjantai 13. marraskuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Yksi lemppareistani, niitä on kyllä paljon. Caesar salaatti.Itse pidän salaatista alkuperäisellä versiolla tehtynä. Omaan annokseeni on kyll...
-
Pientä Pikkujouluakin ehdin ystäväni Jaanan kanssa viettämään sekä piipahdin myös Ruotsissa Solnassa katsomassa ystävääni Soufiania. Tontt...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti