Moni asia ei voita ruisjauhoissa pyöriteltyjä ja voissa paistettuja ahvenfileitä!! Lisänä uusia perunoita, kermaviilikastiketta ja sitruunakurkkua. Kermaviilikastike: lisää kermaviiliin situunanmehua 1rkl, 1 pilkottu valkosipulinkynsi, mustapippuria ja suolaa, sekoita. Sitruunakurkku: pilko kurkkua pieniksi paloiksi, lisää sopivasti sitruunamehua että kurkut kostuvat kunolla, mausta tuoreella tillillä, suolalla ja mustapippurilla, anna tekeytyä muutama tunti.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
torstai 28. heinäkuuta 2016
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti