keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kesäpaikassamme Porlammilla on tullut saunottua ja grillattua !!! Valitettavasti myös käärmeitä oli apajilla ja siskoni sai osansa tästä omasta mielestäni ei niin kivasta otuksesta. Käärme puri häntä ja todellakkin kannattaa lähteä heti lääkäriin, 2 antibioottikuuria ja nyt on jalka parempi ja turvotus laskenut.








Porsaan ulkofilevartaita, broilervartaita sekä halloum juustoa. Possu on marinoitu Smokey Hickory kastikkeessa, broileri oliiviöljyssä, valkosipulissa, suolassa ja mustapippurissa. Paloittele possu ja broileri noin 1cm x1cm paloiksi, marinoi noin 2h tai kauemmin, pujota vartaisiin ja grillaa kypsiksi. Tarjoile vaikka mozzarellasalaatin kanssa.

Kauris Porlammin kesäyössä. Löydätkö kuvasta kauriin ?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...