perjantai 3. maaliskuuta 2017

Filotaikinasta saa kaikkea kivaa, täytteeksi voi laittaa mitä vain. Tässä pasteijassa on täytteenä serranokinkkua, mozzarellaa sekä basilikaa. Filotaikinan ostin kaupasta ja yhteen pasteijaan käytin puolikkaan filolevyn joka valelin oliiviöljyllä ennen paistamista. Täytä millä haluat, erilaisia juustoja, yrttejä, kanaa, lihaa, kasviksia, mielikuvitus rajana.



Leikkaa mozzarella tai muu juusto sopivaksi palaksi, ripottele päälle yrttejä, kääri juusto serranokinkkuun. Leikkaa filolevy puoliksi, aseta kinkku, juustokäärö taikinan kulmaan ja pyöritä filotaikina  kinkkukäärön ympärille, tee kuin lahjapaketti, taita sivut kääröön mukaan. Valele pasteija oliiviöljyllä ja laita uuniin, noin 15 minuutti ja 200 astetta. Dippaa esimerkiksi pestoon tai creme fraicheen. Hyvää oli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...