Filotaikinasta saa kaikkea kivaa, täytteeksi voi laittaa mitä vain. Tässä pasteijassa on täytteenä serranokinkkua, mozzarellaa sekä basilikaa. Filotaikinan ostin kaupasta ja yhteen pasteijaan käytin puolikkaan filolevyn joka valelin oliiviöljyllä ennen paistamista. Täytä millä haluat, erilaisia juustoja, yrttejä, kanaa, lihaa, kasviksia, mielikuvitus rajana.
Leikkaa mozzarella tai muu juusto sopivaksi palaksi, ripottele päälle yrttejä, kääri juusto serranokinkkuun. Leikkaa filolevy puoliksi, aseta kinkku, juustokäärö taikinan kulmaan ja pyöritä filotaikina kinkkukäärön ympärille, tee kuin lahjapaketti, taita sivut kääröön mukaan. Valele pasteija oliiviöljyllä ja laita uuniin, noin 15 minuutti ja 200 astetta. Dippaa esimerkiksi pestoon tai creme fraicheen. Hyvää oli !
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
perjantai 3. maaliskuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Yksi lemppareistani, niitä on kyllä paljon. Caesar salaatti.Itse pidän salaatista alkuperäisellä versiolla tehtynä. Omaan annokseeni on kyll...
-
Pientä Pikkujouluakin ehdin ystäväni Jaanan kanssa viettämään sekä piipahdin myös Ruotsissa Solnassa katsomassa ystävääni Soufiania. Tontt...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti