Kokeilin tehdä itse uudesta suosikki kirjastani kebabbia ja onnistuihan se, niin hyvää, voi pojat.
Kebab a la Minna.
Leipä ei ihan onnistunut mutta sitä harjoittelen vielä, itseasiassa tänään tein gluteenitonta pannuleipää ja ihan hyvä tuli.
Katso gluteenittoman pannuleivän ohje täältä.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
keskiviikko 24. tammikuuta 2018
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Yksi lemppareistani, niitä on kyllä paljon. Caesar salaatti.Itse pidän salaatista alkuperäisellä versiolla tehtynä. Omaan annokseeni on kyll...
-
Pientä Pikkujouluakin ehdin ystäväni Jaanan kanssa viettämään sekä piipahdin myös Ruotsissa Solnassa katsomassa ystävääni Soufiania. Tontt...
voisin syödä nuo kaikki pois on niin herkullisen näkoöiset ja voisin syödä kebab ala minna nam nam herkkua on
VastaaPoistaKiitos, helppoa tehdä ja todella herkullista.
VastaaPoista