- Veloute kastike kalaliemeen, maustettu tilkalla kermaa, rakuunaa, mustapippuria (valkopippuri myös hyvä), keltasipulia sekä parilla tipalla liemen mehua.
- Paistettua Alaskan seitiä, voit paistaa kalan, höyryttää, keittää ym.
- Freesattua sipulia, porkkana (esikeitetty) ja hereitä, mausteina persilja, suola, ripaus ruskeaa sokeria, mustapippuria ja lopuksi päälle salaatinlehtiä sekä limenmehua. Lisää potkua lisäämällä kasvishöystöön, paprikaa, valkosipulia, chiliä tms. Ruokaisamman kasvislisukkeen saat jos lisäät kasvisten joukkoon vielä esikeitettyä perunaa tai bataattia.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
torstai 22. helmikuuta 2018
Nopea vapaapäivän kevyt lounas.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti