- Veloute kastike kalaliemeen, maustettu tilkalla kermaa, rakuunaa, mustapippuria (valkopippuri myös hyvä), keltasipulia sekä parilla tipalla liemen mehua.
- Paistettua Alaskan seitiä, voit paistaa kalan, höyryttää, keittää ym.
- Freesattua sipulia, porkkana (esikeitetty) ja hereitä, mausteina persilja, suola, ripaus ruskeaa sokeria, mustapippuria ja lopuksi päälle salaatinlehtiä sekä limenmehua. Lisää potkua lisäämällä kasvishöystöön, paprikaa, valkosipulia, chiliä tms. Ruokaisamman kasvislisukkeen saat jos lisäät kasvisten joukkoon vielä esikeitettyä perunaa tai bataattia.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
torstai 22. helmikuuta 2018
Nopea vapaapäivän kevyt lounas.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Yksi lemppareistani, niitä on kyllä paljon. Caesar salaatti.Itse pidän salaatista alkuperäisellä versiolla tehtynä. Omaan annokseeni on kyll...
-
Pientä Pikkujouluakin ehdin ystäväni Jaanan kanssa viettämään sekä piipahdin myös Ruotsissa Solnassa katsomassa ystävääni Soufiania. Tontt...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti