perjantai 8. helmikuuta 2019

Mukavaa viikonvaihdetta. Maanantaina taas aloitamme Kokkikoulun, jee!! Muistathan lukea siitä lisää täältä. Olethan myös käynyt lukemassa Espanjan Makumatkasta, täältä. Paljon muutakin luettavaa löydät sivuvalikosta oikealta. Huhtikuussa blogi tulee muuttumaan, ei vain minun toimestani vaan myös ylläpitäjän. Silloin uudistummekin oikein kunnolla!!! Koitan myös selkeyttää sivuja ja tekstejä.

Osa sivuista jää historiaan joten vielä ehdit käydä niitä lukemassa. Keskitymme keväällä enemmän annoksiin, raaka-aineisiin, tekniikoihin, klassikoihin, matkoihin ja muuhun kivaan!!! Minun tyylinihän on että en juuri koskaan noudata reseptejä orjallisesti vaikka osaan toki reseptiikkaa lukea kun tarve vaatii mutta oma tyylini on hieman että kokeilemalla päästään parhaaseen tulokseen ja se näkyy joskus myös kirjoittamissani resepteissä ja joskus reseptejä ei ole ollenkaan.


Kiitos kun olette seuranneet blogiani ja toivottavasti teette niin jatkossakin!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...