Hieman olen ehtinyt Kokkojen koekeittiössä kokkaillakkin näin työharjoittelun ohessa Ravintola Periscopessa Tampereella.
Ohessa, kananrintaa, vihreää aiolia, grillattua varsikukkakaalia, rapsakkaa kvinoaa, porkkanaa ja leipää sekä avokadohummusta. Oikein näpsäkkä ja raikas annos!
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, Kokot kokkaa kotona. Blogissani kerron ruokaharrastuksestani, intohimostani ruokaan, haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä ruokailun merkeissä sekä kerron elämästäni, matkoistani ja harrastuksistani.
maanantai 4. maaliskuuta 2019
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...
-
Illallisvieraita, Antti Leino, Marjut Lääperi, Pihla, Lilja ja Oona. Kokkosia Lakkayllätys
-
Vuoden vaihteeseen sopii myös runo, toki runo sopii mihin ajankohtaan vain. Olen kiinnostunut runoudesta ja ostinkin tässä hiljattain Runoki...
-
Pohjolan Perunan Mummon Perunanuudeleista saa vaikka mitä tehtyä, itse tein vegeversion ja on todella helppoa ja nopeaa. - Mummon pe...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti