keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

 Heiiii!!

Aika menee siivillä. Kaikenlaista projektia pukkaa ja toki sairaalassakin tulee aikaa vietettyä, sytostaatti hoidot syöpää vastaan jatkuvat. Nyt olen uudelleen herättänyt vanhan harrastukseni DMK Design Minna Kokko, ja ihania koruja ja muita asusteita saatavilla pian nettikaupastani. Korut teen lähes kaikki itse luonnonmateriaaleista, makeanvedenhelmet, simpukat, korukivet. Ihania koruja, kuin karkkeja ja tekeminen on terapeuttista.


Nyt sinullakin mahdollisuus ostaa DMK koru itsellesi, lahjaksi. Verkkokaupan kautta koruja on helppo ostaa ja postitan ne mitä pikimiten. Uusia koruja tulee joka viikko joten pian kerron mistä korut löytää ja pääset ihastelemaan!


Ruoka ei ole koruhuumassa kadonnut minnekkään ja teen sitä edelleen ja kuvailen instagramiin teoksiani. Teen ruokaa ystävilleni ja ehkäpä kohta myös tuntemattomille, jee !


Tässä ainekset suussa sulavaan kermaiseen tomaattikeittoon. Kerma tosin puuttuu kuvasta.

Paprikaa, kirsikka/luumu tomaatteja, tomaattimurskaa sulatejuustoa, basilikaa, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Saat syvemmän maun jos grillaat kirsikkatomaatit ensin vaikka uunissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 Hei kaikille!! www.dmkdesignminnakokko.com Nyt on uutta: DMK Design Minna Kokko, on avannut jälleen ovensa nettikaupan muodossa. Laadukkait...